Ons Verhaal

De Heritage van Thomas Bradley

SINDS 1955

De geschiedenis van Thomas Bradley gaat terug tot 1955, toen onze oprichter van het bedrijf in België een kleine werkplaats voor overhemden begon. Sinds het begin van de productie is kwaliteit altijd de drijvende kracht van het merk geweest.
Een hemd maken dat de klant de hoogste tevredenheid biedt, zit diep in het DNA van het bedrijf verankerd. Om die reden zijn we uitgegroeid tot hét overhemdenmerk van België.
 

 

De best beschikbare stoffen

VAN BEFAAMDE ITALIAANSE WEVERS

Daarom gebruiken wij alleen de beste stoffen op de markt. Ons ontwerpteam betrekt de beste stoffen van de meest gerenommeerde Italiaanse weverijen zoals tessitura monti, cotonificio albini, canclini tessile. 
-
Door ervaring en hard werken hebben we de gulden middenweg gevonden tussen het produceren van shirts van hoge kwaliteit en de mogelijkheid om het shirt aan te passen aan uw wensen, waardoor u verzekerd bent van eersteklas shirts en vakmanschap op maat.  
-
Onze zoektocht naar perfectie is onophoudelijk en we struinen de wereld af op zoek naar de beste materialen en de nieuwste designtrends - dit stelt ons in staat het overhemd en het draagcomfort voortdurend te ontwikkelen. 

 

Contacteer ons, wij helpen u graag verder!